Winkelwagen(0 Producten)
Geen producten gevonden

Zo creëer je de perfecte dinokamer!

19 Sep 2024

Welke stoere jongens houden er nu niet van dino’s? En hoe leuk is het om een dinokamer te hebben? In dit blog ontdek je hoe je van je kinderkamer een supervette dinokamer kunt creëren.

Items

Behang Little Amour behang - dino plante groen, Wandmand Ferm Living rotan wand mand, Boek Magisch waterkleurboek - dino's 4+, Poster Studio Loco poster dino live wild 50x70, Plant KidsDepot pebbe plant, Vloerkleed Ferm Living Mara wasbaar kleed - rust/warm sand, Hemeltje Liewood hemeltje Enzo oat, Lamp Little Lights lamp dino diplodocus juraccis wood, Lichtslinger Konges Søjd lichtslinger dino

 

Kleur

Welke kleuren passen nu goed bij een slaapkamer met een dinothema? Hieronder wordt uitgelegd welke kleuren bij dit thema passen en waarom.

Groentinten: Dino’s worden vaak geassocieerd met de natuur en bossen. Verschillende tinten groen, zoals mosgroen, olijfgroen of mintgroen, passen goed en geven een natuurlijke, rustige sfeer.

Aardetinten: Kleuren zoals bruin, beige en zandtinten roepen beelden op van prehistorische landschappen en dinosaurus tijdperken. Deze warme tinten creëren een gezellige en aardse sfeer.

Blauw en grijs: Donkerblauw of lichtblauw kan de lucht en zee representeren, en werken goed samen met grijze details voor bijvoorbeeld rotspartijen en bergen. Het zorgt voor een kalmerende achtergrond.

Okergeel of oranje: Deze tinten voegen een levendige of zonnige energie toe aan de ruimte en kun je toevoegen in details zoals kussens, posters of decoratie.

Donkerrood of terracotta: Deze kleuren kunnen gebruikt worden voor details of muren om vulkanen en rotsachtige terreinen te nabootsen. Ze zorgen voor een avontuurlijk en energiek effect.

Voor deze kamer hebben wij gekozen voor groentinten en aardetinten.

 

De accessoires                                                                                                                             

Wij hebben zoveel mogelijk items uitgezocht die goed bij het dino thema passen. De poster, de lichtslinger en de lamp zijn echte dino-accessoires. De andere accessoires hebben wij meer op kleur geselecteerd. Zoals het hemeltje of het vloerkleed, hierin zie je weer de groen- en aardetinten terugkomen. Een plant maakt altijd meer sfeer in een kamer, maar een echte kamerplant in een kinderkamer is niet een heel goed idee. Daarom hebben wij gekozen voor de perfecte oplossing met de stoffen plant. Zo heeft de kamer net dat beetje meer sfeer en kan hij ook niet doodgaan. Ook het mandje voor aan de muur is een perfecte opbergplek voor alle leuke dino boekjes.

 

 

 

 

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten